Scroll to top

Tom Túra Kft

Európai Uniós és hazai forrású pályázatok írása, szakmai tervek, megvalósíthatósági tanulmányok, üzleti tervek készítése, projektmenedzsment, monitoring, és kötelező tájékoztatás és nyilvánossági feladatok ellátása.

Pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás szolgáltatásunk keretében Ügyfeleinknek széleskörű szakmai támogatást nyújtunk a projektgenerálás időszakában. A pályázati feltételrendszer alapján átvilágítjuk cégét, cégcsoportját, és feltárjuk mindazon lehetőségeket, amellyel fejlesztéseikhez pályázati támogatásban részesülhetnek.

 

Pályázatírás

A pályázati előszűrőn átment projektötletek pályázati adatlapba töltése, szakmai tervek, üzleti tervek, megvalósíthatósági tanulmányok készítése, esetleges hiánypótlások, és tisztázó kérdések megválaszolása az értékelésig, a projekt képviselése a Közreműködő Szervezet felé.

 

Projektmenedzsment

Amennyiben megszületett a támogatói döntés, Mi azt követően sem hagyjuk magukra Ügyfeleinket, hiszen a munkának még jókora része ezt követően merül fel. Aki már pályázott, tudja, a támogatásszerzés folyamatában a munka dandárját a támogatások maradéktalan és hatékony lehívása jelenti, amely rendkívül precíz és jól szervezett munkát igényel. Hogy mindez az Ön projektje esetében is megvalósuljon, és mielőbb bankszámláján tudhassa a támogatás teljes összegét, ehhez segíti Önt cégünk projektmenedzsment szolgáltatása. Kollégáink a támogatás odaítélésétől egészen a projekt lezárásáig elvégzik a pályázati projektmenedzsmenttel kapcsolatos feladatokat, melyek a következő főbb tevékenységeket foglalják magukban:

 

  • támogatási szerződés megkötésének menedzselése,
  • személyes konzultáció keretében segítjük a projekt megvalósításának pályázati szempontból történő előkészítését,
  • előleg lehívása,
  • kifizetési kérelmek összeállítása, kapcsolódó dokumentumok, számlák ellenőrzése,
  • az előrehaladási jelentések elkészítése,
  • a végső pénzügyi elszámolás és a záró beszámoló elkészítése,
  • a projekt pályázati szempontú menedzselése, folyamatos segítségnyújtás a felmerült kérdésekben.

 

Pályázati Monitoring

A projektmegvalósítást követően igazolni kell a támogatási szerződésben vállalt feltételek teljesítését, eleget kell tenni a jelentéstételi kötelezettségeknek, s mindezt a kötelezően előírt fenntartási időszak végéig, azaz 3 vagy 5 évig.

 

Tájékoztatás, nyilvánosság

A nyertes pályázóknak tájékoztatniuk kell a nyilvánosságot arról, hogy projektjük Európai Uniós támogatásból valósult meg!

Cím: 7815 Harkány, Berek u. 44/E
Telefonszám: +36-20/4683-495

E-mail cím: baksaitimi@gmail.com

Weboldal: http://www.tom-tura.hu/palyazatiras.html