Scroll to top

Soins Natúr Kozmetikumok

Soins Natúr Kozmetikumok

Kézzel készített kozmetikumok természetes alapanyagokból.

Budai Edina vagyok, a Soins Natúr Kozmetikumok megalkotója.

Mielőtt kifejlesztettem volna saját natúrkozmetikai termékcsaládomat, évekig küzdöttem a bőrirritációval. Nem találtam meg azt a krémet, amely nem csak jó a bőrömnek és segítséget nyújt, de még káros anyagoktól mentes is. Egy évtizeden át kerestem azt a készítményt, amelytől nem vörösödik ki a bőröm és kellő gondossággal hidratál.

Kísérletezéseim során azt figyeltem meg, hogy egy-egy összetevő még nem jelent önmagában megoldást. Így a legjobb szakemberek segítségét kérve kifejlesztettem – a piacon egyedülálló módon – azokat a kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó vizes alapú krémeket, amelyek hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra megoldást jelentenek.

Megalkottunk egy olyan szépségápolási termékcsaládot, amely nem tartalmaz káros vegyszereket, kémiai anyagokat, kőolajszármazékokat, parabént, illatanyagot, színezőanyagot és más mesterséges összetevőket. Termékeink előállítása során a legfontosabb szempont, hogy a legjobb minőségű természetes alapanyagokkal dolgozzunk.

Hiszünk abban, hogy az egészségtudatosságban a bőr egészséges ápolása is nagy szerepet játszik. Hiszünk abban, hogy bőrünk védelme és babánk természetes ápolása már a kezdetektől fontos. Büszkék vagyunk a sok-sok vásárlói visszajelzésre, hogy termékeink hatékony segítséget nyújtanak és a lehető legjobb gondoskodást adják!

A Soins készítmények összetevői ökológiailag certifikált minőségűek, CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek.

Szakmai partnereink:

Dr. Juhász Ágnes biokémikus
Vass Katalin vegyész-gyógyszerész analitikus

 

https://www.soins.hu

https://www.facebook.com/soinskozmetikumok/

https://www.instagram.com/soins_natur_kozmetikumok/

https://www.youtube.com/channel/UCTPU8rP_5Cf-wZE46wv9Uig

https://hu.pinterest.com/soinsnatrkft/

A Teory partnerei számára 15% kedvezményt biztosítunk minden vásárlás után.
A kedvezmény igénybevételéhez a vásárlásnál add meg a TEORY ( első három kártyaszámod ) kódot. Példa: TEORY000