Scroll to top

Hello,

Mi vagyunk a Teory

Csapatunk olyan fiatal, a kriptovaluták világában jártas gazdasági és informatikai szakemberekből áll, akik szenvedélye az újítás. Hosszú évek óta követjük figyelemmel az elektronikus valuták piacának fejlődését és térhódítását.

Felismertük, hogy ezen a területen egyetlen dolog mindenképpen hiányzik, hogy meghatározó tényezővé váljon a mindennapokban: a hétköznapi felhasználók.

2018-ban azzal a céllal ültünk össze, hogy létrehozzunk egy olyan szolgáltatást, amely képes a kriptovaluták között keresni, váltani és használni őket, illetve más módon tranzaktálni velük, mindezt egyszerűen, kényelmesen. Így jött létre a Teory.

A Teory Ltd.

A Teory Ltd. egy olyan nemzetközi vállalkozás, amely a legmodernebb koncepciót alkotta meg a kriptovaluták világában. Olyan új, networking alapú rendszert épít, amely a hétköznapi felhasználók számára is elérhetővé teszi a kriptovaluták mindennapi használatát.

Innovatív

0%

Felhasználóbarát

0%

Megbízható

0%

Székhely:

704 The Dome Tower, Cluster N, Jumeirah Lakes Towers
Dubai, United Arab Emirates

Alapítás éve:

2018

Alapítók:

Szabó Patrik
Korona Tibor
Verebélyi Bence

Szabó Patrik

Alapító és ügyvezető

A Teory megálmodója. 27 éves, 2012-ben találkozott először a Bitcoinnal, azóta folyamatosan tanulmányozza a kriptovaluták világát. Emellett 5 éve foglalkozik professzionális szinten hálózatépítéssel (network marketinggel). Több kriptovaluta alapú befektetéssel rendelkezik. Csapatával egy éve dolgozik a Teory rendszerének fejlesztésén.

Network marketing

0%

Kriptovaluta

0%

Teory

0%

Korona Tibor

Társalapító

A Teory alapító csapatának legtapasztaltabb tagja. 50 éves, három csodálatos gyermek édesapja, Magyarországon és nemzetközileg is elismert a hálózatépítés területén. 25 éve foglalkozik network marketinggel, ezalatt több vezető cégnél is elérte a TOP kereső címet.

Apa

0%

Network marketing

0%

Teory

0%

Verebélyi Bence

Társalapító

Bence a Teory csapatának gazdasági vonalát erősíti. 24 éves, jelenleg a Corvinus Egyetem végzős hallgatója, “International Business” szakon. 4 éve foglalkozik kriptovalutákkal, egy éve erősíti a Teory csapatát. Szereti a kihívásokat, önmagát “autodidakta polihisztornak” tartja.

Business

0%

Polihisztor

0%

Teory

0%