Scroll to top

Helton Garden

Cégünk fő tevékenysége családi- és társasházi kertek, parkok, sportlétesítmények automata öntözőrendszerének megtervezése, minőségi telepítése és hosszú távú fenntartása, karbantartása, teljes körű garanciával. Emellett foglalkozunk kertépítéssel, kertfenntartással, hiszen a szép, igényesen és szakszerűen telepített kert szervesen kapcsolódik a lakókörnyezethez, a természet egy harmonikus szeletkéjét hozva az otthon köré. A kert egyik éke a kerti tó, mely tervezését és megépítését is nyugodt szívvel bízhatja ránk.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk – praktikus ötletekkel és tanácsokkal látjuk el megrendelőnket, a mai tótechnika széles repertoárját (világítás, ködösítés, szökőkút, szűrés, algátlanítás) felsorakoztatva.

Néhány referencia a teljesség igénye nélkül: Kisoroszi golfpálya automata öntözőrendszer tervezése, építése, karbantartása. Aphrodité hotel automata kertöntözés kiépítése. 19.ker sporttelep, edzőpálya öntözőrendszer építése. Több mint 280 családi ház, társasház megtervezett és kiépített kerti

öntözőrendszer.

Bejelentkezés: +36704173703

Teory kártya felmutatásával 15% kedvezményt biztosítunk!