Scroll to top

Harkányi Psoriasis Centrum

A gyógyfürdőkben természetes gyógy-tényező felhasználásával nyújtanak gyógyászati szolgáltatást vagy rehabilitációs tevékenységet. A fürdőgyógyászati ellátás az orvosi rehabilitációs ellátások közé tartozó gyógyászati ellátás, amelyet főként a krónikus reumatológiai, mozgásszervi, ortopédiai, neurológiai illetve érbetegségek funkciójavítását szolgáló rehabilitációs kezeléseknél alkalmaznak, de e mellett számos más betegségben van pozitív hatása, illetve prevenciós jelleggel közérzet javító, egészségmegtartó szerepe van. A természetes gyógy-tényezők igénybe vételét a társadalombiztosítás is támogatja évi két kúra erejéig, kérje háziorvosától a beutalót a Harkányi Gyógyfürdőkórházba.

 

A gyógyító tevékenység a rehabilitáció klasszikus eszközei mellett Harkány természeti adottságait kihasználva a fürdőgyógyászati és fizioterápiás módszerek professzionális alkalmazásával történik. Az állapotfelmérés után, minden betegnél egyénre szabottan állítjuk össze a kezelés eszközeit.

A hozzánk érkezők gyógykezelése, az összeszokott és magas szinten képzett orvosok, ápolók, gyógytornászok, masszőrök, fizioterápiás asszisztensek csapatmunkájára és a további kisegítő személyzet szoros együttműködésére épül. A Gyógyfürdőkórház elhelyezkedése, nyugalma, csöndes, családias hangulata, a kényelmes elhelyezés, a dolgozók hozzáállása, szakmai tudása mind hozzájárul az emberek gyógyulásához, testi-lelki feltöltődésükhöz. Az ajánlott optimális tartózkodási idő általában kettő-négy hét.

A gyógyuláson túl felüdülésre vágyók igénybe vehetnek olyan kiegészítő szolgáltatásokat, mint a wellness medence, szolárium, szauna és a különféle frissítő- és reflex masszázsok.

 

Kedvezmény mértéke:

Jelenleg érvényben lévő áraink: 13 500 Ft/fő/éjszaka szállás reggelivel, mely a Teory tagok számára 10 800 Ft/fő/éjszaka áron érhető el reggelivel. Az árak 2019. december 31-ig érvényesek közvetlenül a marketing@harkanykorhaz.hue-mail címre vagy a +36-72/580-950-es telefonszámon regisztrált foglalások esetében.

Cím: 7815 Harkány, Zsigmondy sétány 1.
Telefonszám: +36-72/580-950

E-mail cím: marketing@harkanykorhaz.hu

Weboldal: https://www.psoriasiscentrum.hu/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/harkanyigyogyfurdokorhaz/